Skip to main content

Ota yhteyttä!

TaloTutuksi

TaloTutuksi

Jari Yliniemi

041 312 0113 | talotutuksi@gmail.com

Y-tunnus 2242137-5 | Teamtech Oy

Vastaamme mielellään kysymyksiin sähköpostitse. Service also in English.

Toimitusehdot ja veloitusperusteet

Asiantuntemusta ja kokemusta

Oivalsimme, että putki- sähkö- ja kylmätekniikan palveluita tarvitaan usein samanaikaisesti ja tilanteet tulee vastaan usein nopeasti. Mielestämme palveluiden tilaamisen tulee myös olla helppoa, siksi haluammekin tarjota palvelumme asiakkaalle vaivattomasti.

Tiedämme, ettei insinöörikieli suju kaikilta, suomenkielinen selkokieli kyllä. Palvelumme ymmärtämiseksi et siis tarvitse sanakirjaa. Olemme sovitussa aikataulussa paikalla tai jos myöhästymme, osaamme soittaa ja kertoa asiasta. Riisumme myös kengät eteiseen tullessa, sillä se kuuluu meidän tapaamme toimia Sinun kodissasi.

TaloTutuksi -yritys on perustettu auttamaan ja vastaamaan kiinteistön omistajien tarpeisiin sekä remonteissa että kodin talotekniikan tuntemuksessa.

TaloTutuksi -palvelumalli on tarkkaan ajateltu ja harkittu vastaamaan sekä vanhan asukkaan että vasta muuttaneen henkilön tarpeisiin.

Meillä on LVI-alan kokemusta vuodesta 2009.  Tiedon ja taidon välittäminen asukkaan eduksi on palkitseva tehtävä, ja antaa asukkaalle hyötyä koko asumisen elinkaaren ajan.

Yhteistyöterveisin Jari Yliniemi